Alte Schule

Prikan
Gost

Saveznistvo s A&D.CL1 Empty
PostajNaslov: Saveznistvo s A&D.CL1   Saveznistvo s A&D.CL1 Icon_minitimepet lip 27, 2008 1:07 pm

Pozdrav! Cuo sam se s nekim igracima iz druga dva AS saveza... jer smo mi (igraci bivseg saveza CL1) trebali preci u jedan od AS saveza... medjutim to se oduzilo i iskoplikovalo pa samo se na kraju spojili s A&D-om... Da ne duljim previse, koliko sam upoznat s nekim informacijama i vi i mi imamo zajednickog neprijatelja te vam predlazem, da mozda nebi bilo lose da stupimo u saveznistvo i da ucestvujemo u nekim akcijama zajedno... Neznam koliko vam je poznato ali ovih dana smo napatili hos vise nego ikad... uzeli smo im i grad... a mozete i pogledat na top 10 branitelja ovog tjedna(a i proslog) gdje su hosovci dospjeli radi nasih napada... Javljam se vama jer su me druga 2 AS saveza uputili vama, jer kako kazu vi vucete sve konce... Eto, toliko od mene, ako sam vam oduzimao vrijeme oprostite... a bilo bi dobro kad bi mi odgovorili pa da znam na cemu smo!
lijep pozz
Prikan
Gost

Saveznistvo s A&D.CL1 Empty
PostajNaslov: Re: Saveznistvo s A&D.CL1   Saveznistvo s A&D.CL1 Icon_minitimepon lip 30, 2008 6:27 pm

Jos prije 3 dana sam postao na ovom forumu u nadi da ce mi netko odgovorit... ali koliko vidim dosta vas je pogledalo ali nitko ne odgovara na moj prijedlog... bio bih zahvalan kad bi netko odgovorio... frulam zacepi može ban ?
Anarion
Novi član
Anarion

Broj postova : 6
Registration date : 11.05.2008

Saveznistvo s A&D.CL1 Empty
PostajNaslov: Re: Saveznistvo s A&D.CL1   Saveznistvo s A&D.CL1 Icon_minitimepon srp 07, 2008 8:05 pm

Da vodstvo saveza je malo zauzeto klikanjem pa predlažem da pokušate direktnim kontaktom na PM, možda poluči uspjehom Saveznistvo s A&D.CL1 855829
Korisnički profil
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Saveznistvo s A&D.CL1   Saveznistvo s A&D.CL1 Icon_minitime

Saveznistvo s A&D.CL1
[Vrh]
Stranica 1 / 1.

Permissions in this forum:Ne moľeą odgovarati na postove.
Alte Schule :: javni Forum :: Diplomacija AS saveza-
Forum(o)Bir: