Alte Schule

Lokacija : Zagreb
Registration date : 03.05.2008

Raspad DObBBAN-a Empty
PostajNaslov: Raspad DObBBAN-a   Raspad DObBBAN-a Icon_minitimepon lip 23, 2008 6:23 pm

Evo anarion mi je posalo ovu p0oruku koja je prolsa kruzno u cijemom DOBBAN savezu. Treba reagirati i pokupiti sto vise njihovih jakih igraca i pripojito sto nama sto ostalim wingovima.!!

DRAGI DOBBANovci !!!
Iako će mi vjerojatno neki zamjeriti na ovome što slijedi, neki reći da je to sebičan potez i sl. ne mogu se oteti dojmu da naš savez s ovakvim članstvom u samo nekoliko poteza može biti bar dva puta bolji. Također, uz izvrsne vaše ideje koje bi trebalo realizirati ne mogu se oteti dojmu kako vodstvo saveza u zadnje vrijeme ima manjak vremena za Travian (skupa sa mnom).

Kako i sam ne volim površno obavljati poslove i zadaće, ne bih si mogao dopustiti da vidimo kako nam savez lagano pada na ranking ljestvici.

Zbog ovih razloga OBJAVLJUJEM da ću sa pravom osnivača saveza u sljedećih max 7 dana ukinuti savez DOBBAN i svoj account.

Svjestan sam da će mnogi imati raznorazne ideje, ali moja jedina želja je da ime DOBBAN ode u povijest Travian HR servera zajedno sa mojim accountom.

Ova odluka je duže vremena "kuhala" u meni, ali je sada definitivna i nepromjenjiva.

Kao zahvalnost svim našim članovima nudim pomoć u organizaciji novog saveza, pomoć u gradnji veleposlanstva, usmjeravanju prelaska članstva i sl. ako ima nekog tko bi se uhvatio tog zahtjevnog i odgovornog posla.

Još jednom zahvaljujem svima na požrtvovnosti, spremnosti za pomoć, suradnji i vjernost savezu DOBBAN !!!

Srdačan pozdrav,

Snake_D
[Vrh] Go down
Korisnički profil

Raspad DObBBAN-a
[Vrh]
Stranica 1 / 1.

Permissions in this forum:Ne moľeą odgovarati na postove.
Alte Schule :: Vijećnica :: Vijećanje-
Forum(o)Bir: